Comfortzone

Iedereen heeft op een bepaald moment wel eens gehoopt dat er zoiets als een glazen bol zou bestaan. Met zwevende handen zou een beslissing nemen dan net iets makkelijker worden.

Maar de vragen zouden niet ophouden. De zogenaamde “Wat als?” vragen. Samen met het het draaien van de handen over de mysterieuze glanzende bal komen er tientallen vragen bij, als paddenstoelen uit de grond. En voor je het weet ben je uiteindelijk alleen maar bezig met het draaien en tobben, op zoek in een bodemloos vat met antwoorden die je geen garanties geven.

Het is een inzicht die ik een tijdje geleden reeds in theorie kon opmaken maar de echte test speelt zich natuurlijk af in de praktijk. De oneindige vragenstroom passeert door mijn hoofd als ik opeens door iets “geactiveerd” wordt. Onwetend maar nieuwsgierig, nieuwsgierig maar ook bang. Geboeid door de prikkel die ik voel maar als Houdini geboeid door mijn gedachten.

Tijd om de theorie dus in de praktijk om te zetten. Hopende dat mijn comfortzone verlaten deze keer niet betekent dat ik mezelf te snel probeer te bewegen. IK spring…maar wel met een parachute deze keer 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s